streda 16. decembra 2020

Anna Todd: After - odporúča Loretta Verbová

 

        Knižná séria After (1 - 5) popisuje lásku dvoch mladých ľudí. Ukazuje nielen krásne, ale aj horšie obdobia vzťahu Tessy a Hardina. Ich vzťah je neobyčajný, je plný šťastia, ale aj smútku a hádok. Sú to dvaja rozdielni ľudia, ktorí by si nikdy neboli pomysleli, že si k sebe nájdu cestu.

    Sériu napísala americká autorka, scenáristka Anna Todd, ktorá sa preslávila práve vďaka tejto svetoznámej pentalógii. Začala publikovať v aplikácii Wattpad. Tlačená podoba série vyšla v roku 2014 vo vydavateľstve Gallery Books.

    Tessa Young bola slušne vychované dievča, ktoré malo naplánovaný celý život. Mala priateľa Noaha a presne vedela, čo chce v živote dosiahnuť, až kým nestretla jeho.  Hardin Scott bol potetovaný angličan s krásnym prízvukom. Bol plný tajomstiev, čo ešte viac pritiahlo pozornosť zvedavej Tessy. Prestala ovládať svoje emócie a celý život sa jej zmenil. Nech sa akokoľvek snažila, nevedela ho dostať z hlavy. Pohádala sa so svojou mamou, rozišla sa s Noahom, Hardin jej nie raz ublížil, ale ako sa vyvinie ich vzťah? Celý príbeh nie je predvídateľný a práve preto som nevedela položiť tieto knihy. 😊 Vždy nastali nejaké nečakané obraty, ktoré však robia celú sériu ešte zaujímavejšou. Všetky časti sú napísané zaujímavo, autorka veľmi dobre opísala pocity postáv, vďaka čomu som sa viac vedela vžiť do deja.

    Tieto knihy by si mali prečítať všetci milovníci modernej romantickej literatúry, hlavne dievčatá. Ale mali by ich čítať hlavne osoby, ktoré už mali 15 rokov (kvôli určitým scénam).

    Rovnako aj štýl písania autorky a celkovo tieto knihy sa stali mojimi najnajnajobľúbenejšími a myslím si, že ich len tak ľahko neprekoná žiadna kniha.

Zdroj: https://prodimage.images-bn.com/pimages/9781982111007_p0_v4_s550x406.jpg

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára